Str. Campului nr. 4,
Brasov
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata-Duminica: Inchis

WEATHER CONTROL A005 EVO

ANVELOPA AUTOTURISME / SUV / 4X4 ALL SEASON

WEATHER CONTROL A005 EVO este cea mai nouă anvelopă Bridgestone pentru toate anotimpurile, cu o aderență remarcabilă pe carosabilul ud, performanțe îmbunătățite pe zăpadă și tehnologie DRIVEGUARD.
Cea mai bună aderență pe carosabilul ud
Performanțe îmbunătățite pe zăpadă
Rezistență superioară la uzură

CARACTERISTICI TEHNICE ȘI AVANTAJE

MODEL ȘI COMPOUND CONSACRAT

A OBȚINUT CLASA A DE ETICHETARE UE PENTRU ADERENȚA PE CAROSABIL UMED

Indiferent că este o oprire pe drumuri umede sau deplasare în siguranță pe autostradă în timpul unei furtuni neașteptate, anvelopele Weather Control A005 EVO va oferă lipsa de griji. Mai multe elemente de umăr și fante cu volum mare în model permit acestei anvelope să atingă cea mai înaltă clasă de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed.

COMPOUND REÎNNOIT CU SILICE

CERTIFICATĂ THREE-PEAK MOUNTAIN

Gama Weather Control este pentru condus tot timpul anului, dar A005 EVO are îmbunătățiri unice, ajutând și mai mult șoferii în timpul iernii. Compoundul reînnoit Nano Pro-Tech™, modelul în formă de V și lamele inovatoare contribuie împreună la frânarea și accelerarea mai rapidă și la tracțiunea mai bună în zăpadă.

CONSTRUCȚIE OPTIMIZATĂ A CARCASEI

DURATĂ DE VIAȚĂ ȘI KILOMETRAJ MĂRIT PENTRU ANVELOPĂ

Durabilitatea mărită a carcasei Weather Control A005 EVO face ca anvelopa să facă față unei diversități de condiții meteo și de drum ajutând șoferii să continue să utilizeze aceleași anvelope tot anul. Construcția distribuie de asemenea presiunea pentru a asigura performanțe maxime și prevenirea uzurii neuniforme.

Deschide chat
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button