Str. Campului nr. 4,
Brasov
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata-Duminica: Inchis

TURANZA T005

ANVELOPA AUTOTURISME DE VARĂ

Turanza T005 este o anvelopă de vară pentru șoferii care doresc să aibă încredere și să controleze fără perturbări condusul atât pe drumurile umede, cât și pe cele uscate.
Cea mai bine clasată anvelopă pentru frânare și viraje pe carosabilul umed.
A obținut clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed.
Realizează un kilometraj mai mare decât predecesoara sa.
Disponibilă cu tehnologia DriveGuard Run-Flat la dimensiuni selectate.

MODEL OPTIMIZAT DE BANDĂ DE RULARE

PENTRU ACEA ADERENȚĂ SUPLIMENTARĂ PE CAROSABILUL UMED

Modelul benzii de rulare a anvelopei Turanza T005 ajută să vă simțiți mai în siguranță și mai pregătit când conduceți în ploaie torențială sau peste porțiuni umede pe carosabil. Blocurile înalte din zona umărului și un gol lat în centru acționează împreună pentru a dispersa apa de pe suprafața anvelopei, reducând riscul de acvaplanare.

NANOPRO-TECH™ ÎN COMPOUNDUL ANVELOPEI

CEA MAI BUNĂ DIN CLASA SA LA PERFORMANȚA PE CAROSABILUL UMED

Testele independente ale anvelopei arată că Turanza T005 depășește performanța altor anvelope de frunte la frânarea și virajul pe carosabilul umed. Ceea ce diferențiază Turanza T005 de alte anvelope este compoundul său, care utilizează NanoPro-Tech™. Această tehnologie exclusivă Bridgestone ajută cauciucul să absoarbă apa de pe carosabil pentru a îmbunătăți aderența anvelopei pe carosabilul umed.

CONSTRUCȚIE ȘI BANDĂ DE RULARE ROBUSTĂ

CLASE DE ETICHETARE UE REMARCABILE

Inginerii noștri de anvelope au ales cele mai bune materiale pentru a îmbunătăți caracteristicile performanței Turanza T005. Sub cauciuc, poliesterul rigid și oțelul ajută manevrarea, și reduc rezistența la rulare ajutând la economisirea carburantului. Împreună, aceste îmbunătățiri, alături de compoundul și banda de rulare, au adus anvelopei Turanza T005 clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed, și B pentru rezistența la rulare.

Deschide chat
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button