Vector 4 Season de la GoodYear!

De ce să alegeţi această anvelopă

Performanţă excelentă pe parcursul întregului an

Tehnologia Weather Reactive de la Goodyear ajută anvelopa Vector 4Seasons să se adapteze la toate schimbările meteo sezoniere. Designul unic SmartTRED este prevăzut cu zone speciale pe suprafaţa de rulare, care se adaptează la condiţiile de drum.

Ecologică

Deplasaţi-vă pe distanţe mai lungi, folosind mai puţin combustibil, cu anvelope care rulează mai uşor. Vector 4Seasons vă oferă şi un randament kilometric bun, datorită compusulvector4seasonui pentru orice vreme şi unui profil mai plat, care distribuie presiunea în mod egal.

Tracţiune pentru toate condiţiile rutiere

Prevăzută cu nervurile 3D, de tip „waffle”, de înaltă densitate, anvelopa Vector 4Seasons oferă tracţiune excelentă pe gheaţă şi pe zăpadă. Anvelopa este certificată cu simbolul „fulg de zăpadă”, ceea ce înseamnă că anvelopa respectă standardele oficiale pentru anvelopele speciale de iarnă.

Încă o dată, anvelopa Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 este încoronată câștigătoare în testarea de anvelope pentru toate anotimpurile.
De data aceasta anvelopele all-season au fost testate de către
Gute Fahrt. După cum Gute Fahrt a comentat: “Goodyear, pionierul anvelopelor pentru toate anotimpurile, a încorporat în această anvelopă toată experiența sa din ultimii ani.
Cu aceasta ei sunt de neînvins.”
Vectorul 4Seasons Gen-2 s-a comportat foarte bine în comparație cu anvelopele proiectate special pentru sezonul de vară.
În testul efectuat de Gute Fahrt, Vector 4Seasons Gen-2 a fost singura anvelopă cu ratingul “Sehr Gut” (Foarte bine) învingând toți principalii competitori în segmentul toate anotimpurile.